ADAT BERSENDI HUKUM, HUKUM BERSENDI SYARAK, SYARAK BERSENDI KITABULLAH!

Followers

Wednesday, 17 April 2013

GEMPAR!! Sah Calon BN N02 Tanjung Bidara Melaka Tarik Diri! @NajibRazak @mohd_ali_rustam @Dtk_kapt_karim

TS Melaka (Al- Kahfi)
tenterasabilbloggers@gmail.com

Masjid Tanah 17 April - Ketika  ramai pemimpin lama Barisan Nasional kecewa kerana Transformasi Calon yang dibuat oleh datuk Seri Najib Tun Haji Abdul Razak, kini timbul lagi satu isu calon BN N02 Kawasan DUN Tanjung Bidara Datuk Kapt. (B) Abdul Karim Bin Sulaiman menarik diri atas faktor kesihatan.

Khabar angin ini bertiup kencang setelah isu ini dimainkan oleh Cybertrooper BN Masjid Tanah mengenai penarikan diri oleh penyandang kerusi N02 tersebut. Namun twitter peribadi milik Datuk Abdul Karim Sulaiman bersyukur dan mengucapkan terima kasih kepada Datuk Seri Mohd Najib diatas pencalonan beliau sekali lagi pada PRU ke-13.


Kini Calon N02 Tanjung Bidara telah diberikan mandat kepada Tn. Hj. Md. Rawi B. Mahmud yang merupakan bekas guru di Sekolah Masjid Tanah dan juga AJK UMNO Bahagian Masjid Tanah. 


p/s - Tahniah kepada calon baharu N02 Tanjung Bidara, semoga dapat kemenangan dengan majoriti yang tinggi pada PRU kali ini. 
No comments:

Post a Comment

Setiap komentar atau pendapat yang dilontarkan adalah tanggungjawab sendiri dan tidak mempunyai kaitan dengan Tentera Sabil Bloggers. Terima Kasih